Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Nejlepší grilovací pánve 2024 – do kuchyně i na oheň

Grilovačka patří neodmyslitelně ke každému létu. Co když ale překvapí špatné počasí? Nebo na pořádně grilovaný flák masa dostanete chuť v zimě? Otestovali jsme grilovací pánve, se kterými vykouzlíte pochoutky jedna báseň i za špatného počasí. V kuchyni, na grilu a přímo na ohni. Jako nejlepší v testu obstála pánev na gril Napoleon. Výbornou kvalitou za skvělou cenu potěší Tefal Simple Cook.

Nejlepší celkově

Grilovací deska na zahradní gril s nástavcem na grilování lahodné drůbeže a masa. Letošní vítěz.

Nejlepší cena/kvalita

Grilovací pánev na lahodné a šťavnaté steaky. S nepřilnavým povrchem a absencí PFOA a niklu.

Levný TIP

Cenově dostupná pánvička na grilování s nepřilnavým povrchem z titanu. Díky hliníku neváží ani kilogram.

Nejlepší grilovací pánve 

Recenze Napoleon keramická grilovací pánev – nejlepší na zahradní gril 

Testujeme grilovací pánev na gril Napoleon – nejlepší v testu. Pro náročné

Výrobce: Napoleon | Rozměry: 43 × 25 × 5 cm | Materiál: keramika | Hmotnost: – | S poklicí: ne | Přibližná cena: 2 290 Kč

Klady
  • Prostorná
  • Vhodná i k servírování
  • Nástavec na drůbež
  • Povrch odolný vůči poškrábání
  • Snadná údržba
  • Praktická hloubka
Zápory
  • Výrobce neuvádí hmotnost a další materiály

Napoleon je keramická grilovací pánev na gril. Je výborná zejména na přípravu menších kousků jídla, které by mohly klasickým roštem grilu propadnout. Díky patřičné hloubce pánve z ní nebude kapat šťáva, ale bude se zdržovat na pánvičce. 

Keramický povrch s glazováním je nepřilnavý a odolný vůči poškrábání. Povrchová struktura grilovací pánve zajistí lepší propečení a autentické rýhování na potravinách. Součástí je keramický stojan na kuře, který je odnímatelný.  Na něj kuře postavíte a docílíte výborného propečení. Do otevřeného středu nalijete třeba pivo a získáte tím dokonalé aroma drůbeže.

Na desce přitom máte prostor na další suroviny. Po stranách má grilovací deska úchyty pro snadnou manipulaci. Využít ji můžete i k přímému servírování. Údržba je velmi snadná. Nečistoty šetřete ubrouskem, případně houbičkou s jarem. Umýt ji lze i v myčce nádobí. Napoleon je podle nás nejlepší grilovací pánev na gril.

Recenze Tescoma Premium – lehká steaková pánev 

Pánev na gril Tescoma Premium – recenze a test. Zlatý střed

Výrobce: Tescoma | Rozměry: 26 × 26 × 4,5 cm | Materiál: slitina hliníku | Hmotnost: 0,93 g | S poklicí: ne | Cena: 1 049 Kč

Klady
  • Lehká pro snadno manipulaci
  • Dobrá distribuce tepla
  • Nepřilnavý povrch
  • Stačí trocha tuku
  • Vroubky pro lepší propečení
  • Snadno se čistí
Zápory
  • Není na indukci
  • Absence poklice
  • Nelze dopékat v troubě

Hranatá grilovací pánev Tescoma Premium je ideální na přípravu steaků, ryb nebo špízů. Je vyrobena z kvalitní odlévané slitiny hliníku, díky čemuž je lehká. Opatřena adhezivním povrchem Teflon Classic. Jídlo se na pánvi nepřipaluje a ke grilování stačí pouze malé množství tuku. Vroubkováním grilovací pánve dosáhnete lepšího propečení větších fláků masa.

Využijete ji na všech druzích varných ploch s výjimkou indukční. Na ní nefunguje. Dno pánve je navrženo s ohledem na dokonalou přilnavost k varné ploše a maximální efektivitu distribuce energie.

Testovaná pánev na grilování Tescoma je vyrobena ze zdravotně nezávadných materiálů bez PFOA a niklu. Snadno se čistí. Umýt ji lze v myčce nádobí. Rukojeť je zhotovena z plastu, grilovací pánev tedy není vhodná k dopékání v troubě. Také je škoda, že nemá pokličku.

Recenze Tefal Simple Cook – levná pánev na grilování do každé kuchyně 

Pánvička na gril Tefal Simple Cook – nejlepší levná v testu. Levný základ

Výrobce: Tefal | Rozměry: 26 × 26 cm | Materiál: titan, hliník | Hmotnost: 0,97 kg | S poklicí: ne | Přibližná cena: 749 Kč

Klady
  • Výborná cena
  • Zpracování s titanem
  • Rovnoměrná distribuce tepla
  • Indikátor nahřátí
  • Lehce se udržuje
  • Lehká díky hliníku
Zápory
  • Chybí poklice
  • Nejde využít na indukci a v troubě

Tefal Simple Cook je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Titanová příměs povrchu Titanium 2X je nepřilnavá a odolná vůči poškrábání. Pracovat můžete i s neostrým kovovým náčiním. Základní vrstva je zhotovena z hliníku, díky čemuž je pánvička lehká. Co potěší, je indikátor teploty Thermo-signal. Takže i ten nejsvátečnější kuchař pozná, kdy je grilovací pánev na grilování připravená a optimálně nahřátá. Dno je silné a výborně rozvádí teplo po celé pánvi až k okrajům. 

Strukturovaný povrch zajistí lepší propečení pokrmů a pěkný grilovaný vzhled. Je vhodná na všechny druhy ohřevu. Tato grilovací pánev na indukci však nefunguje. Stejně tak neposlouží do trouby. Zdravotní nezávadnost je na místě. Neobsahuje PFOA, kadmium ani olovo. Je vhodná na každodenní vaření. Testovaná grilovací pánev Tefal Simple Cook je super na zeleninu i maso. Na údržbu je nenáročná, jde ji jednoduše umýt v myčce nádobí. Ergonomicky propracovaná rukojeť pro snadnou manipulaci potěší. Za svou cenu bez kompromisů.

Srovnání 10 nejlepších grilovacích pánví

Napoleon
keramická
pánvička
Tescoma
Premium
Tefal
Simple
Cook
Tefal Daily Cook Lodge Fish 26 Petromax 30 Tescoma Presto Mini BerlingerHaus Burgundy Metallic Line Tescoma SmartClick Garda Master Grill Pan

Testujeme grilovací pánev na gril Napoleon – nejlepší v testu. Pro náročné

Pánev na gril Tescoma Premium – recenze a test. Zlatý střed

Pánvička na gril Tefal Simple Cook – nejlepší levná v testu. Levný základ Hodnocení grilovací pánve Tefal Daily Cook. Grilovací pánev na gril Lodge Fish 26 – hodnocení a test. Hodnocení litinové grilovací pánve Petromax 30. Mini pánvička na gril Tescoma Presto Mini v testu. Testujeme a hodnotíme grilovací pánev s poklicí BerlingerHaus Burgundy Metallic Line. Recenze pánev na grilování s odnímatelnou rukojetí Tescoma SmartClick. Testujeme oboustrannou grilovací pánve Garda Master Grill Pan.
Přibližná cena 2 290 Kč 1 049 Kč 599 Kč 749 Kč 1 620 Kč 1 423 Kč 359 Kč 1 059 Kč 1 097 Kč 1 190 Kč
Výrobce Napoleon Tescoma Tefal Tefal Lodge Petromaxy Tescoma BerlingerHaus Tescoma Garda
Rozměry 43 × 25 × 5 cm 26 × 26 × 4,5 cm 26 × 26 cm Ø 26 cm 26 × 26 cm Ø 30 cm 14 × 14 × 5,5 cm 28 × 28 cm 26 × 26 cm 27 × 24 cm
Materiál keramika slitina hliníku titan, hliník titan, nerez litina litina hliníková slitina, plast, adhezivní povrch hliník, keramika ocel litina
Hmotnost neuvedena 0,932 g 0,97 kg 1 kg 3,3 kg 3,8 kg 0,218 kg 2,24 kg 0,97 kg 1,285 kg
S poklicí × × × × × × × × Oboustranná
Na indukci × × × × × ×
Do trouby × × × × × × × ×
Odnímatelná rukojeť × × × × × × × × ×
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu
Zjistit
cenu

Nejprodávanější grilovací pánve

Jak vybrat grilovací pánev?

Vybrat si grilovací pánev není jen tak. Chce to pečlivé uvážení. Sáhnout po prvním výrobku by mohlo znamenat, že si spolu vůbec nesednete. Jak je těžká? Můžu ji využít k dopečení v troubě? A jak to bude s čištěním? A jaká je vlastně nejlepší? Ta kulatá nebo hranatá? Na všechny otázky vám postupně zodpovíme. Zároveň zjistíte, jak se na grilovací pánvi griluje. Jaká úskalí nabízí jednotlivé materiály a jakou velikost si vybrat. To vše si ještě v recenzi grilovacích pánví povíme.

Jak vybrat grilovací pánev?

Grilovací pánev a její použití 

Použít se dá na grilování téměř všech druhů jídel. Nejen masa a zeleniny, ale též ovoce, sýrů nebo hub. Výborná je především na chutné a šťavnaté steaky. K tomu poslouží zejména speciální steaková pánev. Grilovací pánev je alternativou  k venkovnímu grilování. Když nemáte příležitost kvůli počasí, stačí to rozpálit doma v kuchyni a nefalšovanou grilovačku si vychutnat. 

Čím je grilovací pánev specifická?

Jak vypadá grilovací pánev?Vypadá jako běžná pánev na smažení. Co je ústřední, je žebrování, které na žádné grilovací pánvi nesmí chybět. Účel je jednoduchý. Šťáva z pokrmů mezi žebrování stéká. Tím se pokrmy skutečně grilují, nikoliv dusí. Žlábky po stranách pánve jsou bonusem navíc. Přebytek šťáv se tak dá jednoduše slít. Hodně grilovacích pánví má hranatý tvar, sehnat však není problém ani kulaté zástupkyně.

Jak s pánví na grilování správně zacházet?

Vědět musíme především, jak se grilovací pánev používá. Postup je následující: 

  1. Pánvičku dáte na zdroj tepla – plyn, sklokeramiku či indukci
  2. Nalijete na ni malé množství oleje, můžete jej rozetřít mašlovačkou. Olej nebo tuk nemusíte použít ve dvou případech – u pánví s možností grilování na sucho nebo při marinování potravin v oleji. 
  3. Tuk necháte rozpálit a přidáte suroviny, které chcete grilovat. 
  4. Pozor však musíme dát na její zpracování. Ne každý materiál odolá teplotním šokům nebo vysokým teplotám. Ne každá grilovací pánev je vhodná do trouby. Materiály – ocel a litina – se musí před prvním použitím tzv. vypálit, aby se na povrchu vytvořila potřebná nepřilnavá vrstva. Dbát přitom musíme na údržbu a pečlivě vybírat grilovací náčiní. Ostré předměty, jako je například teflon, povrch pánve nenávratně poškodí.

Jaká teplota je ke grilování nutná?

Ke grilování je nutné využít správnou teplotu. To platí v gastronomii u každého technologického postupu. Jedině tak docílíte prvotřídního výsledku. Grilování probíhá při střední i vyšší teplotě, která dosahuje nad 160 °C. Proces přípravy je poměrně rychlý. V závislosti na potravině a využití přímé nebo nepřímé metody, zabere několik desítek minut. 

Co všechno se dá na grilovací pánvi připravit?

Nejlépe se připravují menší kusy masa, uzeniny, ryby, zelenina, ovoce, sýry vhodné na grilování, nebo houby. Grilovat se dají ale též tousty, italské panini nebo plněné tortilly. Zejména maso je nejlepší před grilováním marinovat. Tvrdší druhy zeleniny před grilováním na 15 minut namočte do studené vody, budou tak mnohem křehčí.

Parametry pánve na gril 

Tepelný přenos a akumulace 

Tyto dva faktory jsou velmi podstatné pro efektivní využití tepelné energie. Jak bude grilovací pánev své teplo distribuovat k pokrmu a jak dlouho si jej uchová? To je závislé především na materiálovém zpracování. Podívejme se, jaké materiály grilovacích pánví na trhu koupíme a jak si v těchto oblastech poradí.

Druhy grilovacích pánví

Druh Popis vlastností včetně kladů a záporů
Keramická Keramický povrch připomíná legendární smalt. Povrch je hladký, bez pórů a za jistých okolností nepřilnavý. Hodí se k přípravě jídel bez přidání tuku. Není divu, že je pro nadšence zdravého životního stylu nejoblíbenější. Během působení teplot se z keramiky neuvolňují žádné škodlivé látky. Nevýhodou však je, že je většinou v bílé barvě. Působením barviv z jídel časem ztrácí svou původní barvu a nevypadá vizuálně atraktivně. Keramika se hodí spíše na grilování při nižších teplotách. Protože při vyšších teplotách se jídlo přichytává. Ideální je na zeleninu a ryby. Na steaky nikoliv. Aby keramická grilovací pánev dobře vodila teplo, je doplněna o vrstvu hliníku. Údržba je super. Stačí otřít ubrouskem nebo houbičku s trochou jaru. Povrch je odolný proti poškrábání.
Nerez Nerezová ocel je odolná, lehká a vypadá pěkně po dlouhá léta. Výhodou je její univerzálnost. Ke grilování je potřeba použít olej. Pokud dojde k rychlému dosažení vyšší teploty, jídlo se na povrchu rádo připálí. Velmi dobře se však udržuje. Může se jednoduše umýt v myčce nádobí. K nevýhodám patří nižší tepelná vodivost, čímž je nutné využít více tepelné energie.
Teflon Je výhodný pro svou nepřilnavost a nízkou cenu. Omezení vzniká v případě teploty. Při teplotách vyšších 260 °C se z teflonu uvolňují škodlivé látky. Další nevýhodou je rychlá tendence k poškrábání povrchu. Tím pak ztrácí svou kýženou vlastnost – nepřilnavost. Je zapotřebí používat výhradně neostré (dřevěné nebo plastové) kuchyňské náčiní.
Ocel Je přírodní materiál s výbornou vodivostí, nepřilnavostí a odolností. Vysoké teploty pro ni nejsou žádným problémem. Ideální je proto na grilování steaků, kdy se maso rychle zatáhne a neunikají z něho cenné živiny. Jídlo zároveň na ocelové pánvi získává tu pravou grilovanou chuť. Jako mínus je naopak vyšší hmotnost pánve. Po chvilce z ní začíná bolet ruka. Před prvním použitím se navíc musí takzvaně vypálit. To se dělá pomocí horkého oleje, čímž získá svou ochrannou a nepřilnavou vrstvu.
Titan Za kvalitu se musí připlatit. To platí i v případě titanových pánví, které jsou výdobytkem moderní doby. Vynikající vlastnosti, jako nepřilnavost, výborná mechanická odolnost, odolnost vůči teplotním šokům nebo výborná vodivost tepla, jí nikdo neodepře. Výsledkem je grilování s malým množstvím tuku nebo úplně bez a úspornou tepelné energie. Na titanové grilovací pánvi připravíte úplně cokoliv.
Litina K jejím vlastnostem patří nepřilnavost a vysoká mechanická odolnost. Grilovat se na ní dá úplně cokoliv. Ať už chcete připravovat maso, zeleninu, ovoce, ryby. Předtím si ale musíte namasírovat svaly. Litinová grilovací pánev patří k těm těžším. Navíc se musí podobně jako pánev ocelová před prvním použitím vypálit.
Měď Je opravdu designová grilovací pánev, která potěší ty, kdo v kuchyni tráví opravdu hodně času. Potřebuje sice velkou péči, ale odmění se krásným leskem a časem i působivou patinou. Má výborné tepelně vodivé vlastnosti, je lehká a povrch je nepřilnavý. Hodí se ke grilování jakéhokoliv jídla. Výborných výsledků docílíte kdykoliv díky rovnoměrnému rozložení tepla. Pokud vás oslovila, musíte počítat s vyšší pořizovací cenou.
Hliník Grilovací pánve z hliníku jsou hned po mědi nejlepší, co se týče vodivosti. Výborná je distribuce tepla, a tím úspora elektrické energie. Patří také k nejlehčím pánvičkám vůbec. Využitím nepřilnavé vrstvy se jídlo nepřipéká. Stojí za zmínku, že není hliník jako hliník. Rozdílem je způsob zpracování – vytlačování nebo lití. První varianta je levná, ale méně odolná. Teplotní šoky její tvar nenávratně změní. O závěrečné kvalitě grilovací pánve také rozhoduje, čím je hliník potažen. Většinou jde o povrchy na bázi teflonu nebo titanu.

S poklicí, nebo bez?

Grilovací pánev s poklicí je vždy lepší variantou než bez. Díky tomu se nabízí hned více variant přípravy pokrmů a například maso se pod poklicí může nechat takříkajíc dojít. Ne každý model ale poklici má. A obejít se bez ní koneckonců dá. Maso lze například nechat dojít v alobalu. Nebo si koupit kulatou grilovací pánev a využít poklici o stejném nebo podobném průměru z jiného kusu nádobí.

Způsoby využití aneb na jakém sporáku ji využijeme

Při výběru vhodného modelu nesmíme zapomenout zkontrolovat, pro jaký typ varné plochy je grilovací pánev vhodná. Zejména pokud máte indukční varnou plochu, musíte si vybrat přímo grilovací pánev na indukci. Multifunkční modely nabízí využití přímo v grilu nebo v troubě a nezaleknou se ani otevřeného ohně.

Tvar

Kulatá grilovací pánev je klasicky tvarovaná pánev, která dobře zapadne do kupy jiných pánví. Pakliže ji koupíte bez poklice, mnohem snáze ji doplníte o poklici z jiného kusu nádobí. Naproti tomu hranatá je výhodná k uspořádání potravin. A jestli má odnímatelnou rukojeť, hraje do karet lepší úspoře při dopékání v troubě. 

Atypická je oboustranná grilovací pánev. Recepty v podobě grilovaného kuřete a dalších velkých kusů potravin pro ni nejsou problém. Tato dvojitá pánev je hybrid mezi klasickou pánví na gril a pekáčkem nebo mini troubou. Vypadá jako dvě spojené pánve. Příklopná část je plně využitelná jako těsná poklice pro rychlejší tepelnou úpravu. Grilovat nebo péct lze na obou stranách.

Která grilovací pánev je lepší? Kulatá nebo hranatá?

Velikost pánve

Počet osob Průměr pánve
1 osoba Ø do 20 cm
2 osoby Ø 20–22 cm
3 osoby Ø cca 24 cm
4 osoby Ø 26–28 cm   
5 a více osob Ø 30–32 cm

Materiál úchytů a možnost odejmutí

Kvalitní pánev na gril musí disponovat pevným úchytem. Zpracování se kus od kusu liší a napoví nám, jestli bude pánvička vhodná i do trouby. Plastové nebo dřevěné úchyty do trouby nedáte, protože by vysoké teplotě neodolaly. Litinové nebo nerezové mají v tomto ohledu navrch. Odnímatelný úchyt je plusem nejen pro možnou kombinaci tepelných úprav, ale též pro úsporu prostoru. 

Údržba

Jakou údržbu snese, závisí především na materiálovém zpracování. U teflonového nebo keramického povrchu vystačí papírový ubrousek, případně houbička s jarem. Teflon se nikdy nesmí drhnout drátěnkou ani drsnou stranou houbičky. Ocel je možné mýt ručně bez abrazivních prostředků. Připáleniny nikdy nedrhneme ani neodmáčíme, jinak by pánev začala korodovat. Nenecháváme ji odkapávat, ale vždy hned vytřeme dosucha. Naopak čistíme vypalováním olejem.

To platí i v případě skladováno jídel, které je nutné před uložením do lednice z pánvičky přemístit. Podobně je to u litiny, která vodu v lásce rozhodně nemá. Po každém umytí a vytření dosucha se musí vymastit olejem a vytřít ubrouskem dosucha. Nerez s pohodou vydrhnete, odmočíte a umyjete v myčce nádobí. Titan zvládne drhnutí i odmáčení stejně tak. Většinou jej můžete šoupnout do myčky. Udržovat měď je jako udržovat Lamborghini. Chce to pravidelně leštit a po umytí hned osušit. Zaschlé kapky povrch zoškliví. Myčka nádobí by tohoto gastronomického bouráka nenávratně poškodila.

Testado radí

Domácí triky, jak odstranit připáleniny z hrnců, se mohou hodit i na vaše pánvičky. Podívejte se, jak na to.

Druhy grilovacích pánví - jaké máme?

Způsoby grilování

Docílit této metody tepelné úpravy pokrmů jde hned několika způsoby. Venku i uvnitř. 

Grilovací pánve do kuchyně 

Kompaktní pomocnice, které sednou do každé kuchyně. Nezabírají místo, když je nepotřebujete. Podle velikosti domácnosti si vyberete patřičný rozměr. Naproti elektrickému grilu, který je alternativou grilování doma, jde většinou o zanedbatelnou částku. Pokrmy navíc připravujete na sporáku pod digestoří, takže se vám nestane, že máte kuchyň celou zadýmenou. 

Grilovací pánve na oheň

Grilovací pánev na oheň je způsobem, jak si ugrilovat dobroty nad otevřeným ohněm. Většinou jde o plytkou a kulatou pánev, která má odnímatelné nohy. Pokud ji chcete využít ke grilování na plynovém nebo elektrickém grilu, případně na plynovém hořáku, nohy jednoduše sundáte.

Elektrické grily

Grilovat jde i bez otevřeného ohně. Pokud vám je líto, že vám grilovačku překazilo počasí, elektrický gril zapnete v kuchyni, na balkoně nebo třeba i na zahradě a párty může začít. Výhodou je, že poskytuje slušný prostor na přípravu potravin. Při větším množstvím připravovaného jídla to půjde rychleji než na pánvi. Máte rychle nahřáto, teplotu si regulujete podle potřeby. Nepotřebujete žádné speciální palivo, pouze připojení do elektrické sítě. Naproti zahradním grilům jde o kompaktnější řešení.

Zahradní grily

Plynové, na dřevěné uhlí, elektrické nebo peletové zahradní grily. Poslední zmiňované pro svou funkčnost potřebují elektrickou energii k zapalování. Jde však o precizní stroje, které nabídnou regulaci teploty s tolerancí jednoho stupně. K zahradním grilovačkám přináší zahradní grily neopakovatelný požitek. Výborné na zahradu jsou i grilovací ohniště.

Grilování v troubě 

Využít tohoto tepelného postupu jde i v klasické troubě. Tedy pokud máte program gril. Počítat však musíte s vyšší spotřebou elektrické energie a grilovat ideálně přímo na mřížce nebo na speciální pánvi. V prvním případě se pak trouba trochu hůře čistí.

Nejoblíbenější značky

Tefal 

Společnost Tefal se stala v roce 1954 výrobním průkopníkem pánví s nepřilnavým povrchem. Kdyby tenkrát Marc Grégoirena na nápad své manželky nekývl, úspěch by sklidil nejspíš někdo jiný. A o jaký nápad šlo? Aplikovat stejný teflonový povrch na její pánve, jako to dělával se svým rybářským náčiním. A světe div se, povedlo se! Od té doby se Tefal rozrůstá o spousta dalších výrobků do kuchyně, a to včetně elektroniky.

Výrobce grilovacích pánví Tefal.

Tescoma

Česká značka Tescoma je na trhu více než 30 let. Od roku 1992 se událo mnoho – získali patent na 76 vlastních výrobků a 910 výrobků má chráněný design. A právě design spolu s vývojem jsou oblasti, které Tescomu řadí mezi výjimečné výrobce kuchyňského vybavení.

Výrobce grilovacích pánví tescoma

 

Orion

Litomyšlská rodinná firma vznikající v roce 1993. Za dekádou tvrdé práce vznikají promyšlené kuchyňské a domácí potřeby. Za zmínku stojí třeba grilovací pánve Orion z litinové kolekce.

 

Výrobce grilovacích pánví Orion.

Lamart

Filosofie plná hravého vaření francouzského šéfkuchaře Pierra Lamarta zůstává dodnes v každém kousku nádobí Lamart. Jeho pohostinnost, milý přístup k zákazníkům a radost tohoto kulinářského profesionála – tímto je tvorba výrobce inspirována.

Výrobce grilovacích pánví Lamart.

 

Cena grilovací pánve 

Cena do 600 Kč

Ty nejlevnější pánvičky na grilování jsou nejčastěji zpracovány z hliníku. V této cenové hladině ale pořídíte i slušné litinové, keramické nebo nerezové zástupkyně.

Cena 600 až 1 200 Kč

Chcete sáhnout po kvalitním hliníku potaženém teflonem? A proč ne! Taková grilovací pánev je příjemně lehká. V tomto cenovém rozpětí vyberete nepřilnavé grilovací pánvičky s indikátorem nahřátí od Tefal, které se hodí na každodenní vaření. 

Cena nad 1 200 Kč

Chcete do kvality opravdu investovat? Vybírat si můžete z širokého sortimentu grilovacích pánví včetně měděných, které jsou pýchou každé kuchyně. Kvalitní litina do otevřeného ohně nebo oboustranná pánev – tady se bude rozpočet pohybovat těsně nad cenou.

Kde grilovací pánev výhodně koupit?

Odolné grilovací pánve přímo do vašeho zahradního grilu koupíte na e-shopu Grilykrby. Cenově dostupné a kvalitní pánvičky na gril z Tescoma jsou sázkou na jistotu. Nejen pánvičku na gril, ale i jiné vybavení do kuchyně najdete na Homeandcook nebo na Alza. Srovnat si ceny z více e-shopů a najít tu nejvýhodnější pak lze také na Heurece.

Zdroje informací:

30 tipů pro grilovací sezónu! Recepty na grilování, se kterými zazáříte
Tefal
Tescoma
Jak správně grilovat – experti na maso radí

Nejprodávanější pánve na grilování

Sdílejte článek

Ohodnoťte článek

Celkové hodnocení: 5.0 (34 hlasů)

Autor článku

Zuzana Pitříková
Zuzana Pitříková

Zuzka je pisálek s kreativním srdcem, miluje výzvy a hlavně svou rodinu. Ta je především náplní jejího denního rozvrhu. Pokud nějaká ta chvilka času zůstane, ráda se pustí do grafického designu, čtení odborné publikace, různých ručních prací nebo řádí v kuchyni. Nejraději tvoří články o domácnosti, dětech, zdravém životním stylu, tvorbě, vzdělávání a vaření. Facebook Zuzky.

Podobné články

Diskuse u článku

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odeslat komentář